В словесните престрелки беше намесен и бившият премиер Бойко Борисов

Ролята на Бисер Миланов - Петното в политическите договорки скара депутатите. Наскоро арестуваният участник в протестите стана повод за остра размяна на реплики между управляващи и опозиция в Народното събрание. В словесните престрелки беше намесено и името на бившия премиер Бойко Борисов.

 

Лидерът на „Атака” призова да бъде поискан имунитетът на лидера на ГЕРБ, като отбеляза, че го прави за пореден път. По думите му „при него има данни за извършени престъпления от много голям мащаб”.

 

Лицето Бойко Борисов е предлагало 500 хил. лева на някакви криминални елементи, за да правят провокации и да извършат политически преврат”, заяви Волен Сидеров от парламентарната трибуна.

 

„Днес отговорът на въпроса ‘Кой е кавалерът на задкулисието в България?’ е повече от ясен – този, който има отношение към разговора с Кокинов в Банкя… този, който днес е в прегръдка с Петното”, каза на свой ред председателят на ДПС Лютви Местан.

 

„За г-н Петното най-добре от тази трибуна може да говори министър-председателят, защото дълго време Петното ходеше на среща при него”, предложи Цвета Караянчева от ГЕРБ. „Някой от нещо се страхува”, предположи опозиционният депутат.

 

Повече от изказванията на депутатите по темата ще чуете от видеото. Коментар по темата направи и лидерът на ГЕРБ Боко Борисов.