Ентусиасти от Италия и Сърбия предлагат интересна инициатива са сваляне на стреса

Голяма част от битовите инциденти и семейните свади се дължат на гнева, който събираме в себе си. Това показват проучванията на психолози. Всеки има различен начин да изпусне парата. Ентусиасти от Италия и Сърбия предлагат свое решение на проблема в новооткритата "Стая на гнева" в София.

 

Вкъщи това може да ви струва скъпо, да не говорим за караницата със съпругата после. Но мебелите и битовата техника вече не са в безопасност. Те стават част от терапия за контрол на гнева.

 

Никола е от Сърбия. У нас е от 8 години. Наблюдавал българите и решил, че имат нужда от Стая на гнева. „По принцип нашата идея е да слагаме различни предмети - мебели, чинии, компютри. IT специалистите искат да им донесем клавиатури, искат снимки на шефове да се слагат на чувал. Такива неща", казва той.

 

В стаята на гнева в София ходят повече жени. В тази връзка екипът ни даде идея за почистването на разбитите мебели и битова техника. Подаряваме безвъзмездно идеята си на софийската стая на гнева, с комплименти към всички домакини.