Младата изпълнителка признава пред NovaNews.bg какви са плановете ѝ след участието в X Factor и кои са нейните идоли

16-годишната певица Нелина Георгиева предизвика истински фурор на българската музикална сцена с участието с в шоуто X Factor по Нова телевизия. Родената в Казанлък плени аудиторията с невероятните си изпълнения, сценично присъствие и очарователна усмивка. Много специалисти й предричат изключително бъдеще в музикалните среди. Като малка е печелила и конкурса „Мини мис Царица роза”.

 

Тя се съгласи да отговори на няколко въпроса за нашата нова рубрика „Красивата България”, в която всяка седмица Ви представяме най-харизматичните дами у нас.

 

Едва на 16 години се изстреляхте към върха в музикалната индустрия. Как Ви се отразяват напрежението и големите очаквания?


- Честно казано, представях си го малко по-лесно, но уви, доста трудно и в същото време неописуемо прекрасно! Това да си винаги на ниво и да не разочароваш хората, които те харесват и нямат търпение да разберат нещо ново за теб, е голяма отговорност. 

 

Шоуто X Factor безспорно беше трамплин към успеха, но какво следва оттук нататък?

 

- След X Factor се надявам за голяма реализация. Все пак шоуто беше само три месеца, важно е след това. Ще дам всичко от себе си, за да постигна това, за което копнея от малка - Голямата сцена!

 

В момента изживявате мечта, към която със сигурност се стремят много други млади момичета, какво бихте ги посъветвали, за да стигнат и те до върха?

 

- Бих ги посъветвала да правят каквото чувстват и винаги са мечтали да направят. Няма нищо по-ценно от това да рискуваш и да представяш истинското си "аз".

 

В „Красивата България” често говорим за примерите за подражание. Какви според Вас трябва да са те? 

 

- Това е много относително. Всеки харесва различни неща. Лично за мен, за да бъде пример за подражание, човек трябва да е смел, упорит, постоянен, вярващ, да се бори за това, което иска и да приема трудностите за стени, които трябва да прескочи. Той трябва да върви смело напред, независимо колко тежко е!

 

Вие имате ли свои кумири, идоли или хора, на които се възхищавате?

 

- Имам доста идоли като певци, актьори и модели. Най-много се възхищавам на Уитни Хюстън, Майкъл Джексън, Лейди Гага и Анджелина Джоли. Надявам се с времето да придобия поне по едно от техните качества.

 

След като вече сте получавали короната в конкурс по красота, мислите ли, че външният вид е определящ за успеха в професионален план?

 

- Не мога да отрека, че външният вид е важен, защото ще излъжа. Разбира се, красотата не е единственото условие за успех. За музикалния бранш обаче тя е голям плюс за един изпълнител. 

 

Какво за Вас всъщност е истинската красота?

 

- Истинската красота за мен е любовта! Тук не съществува какъв цвят са очите, косата или ръстът на един човек, а колко голямо сърце притежава! Да умее да помага, без да очаква нищо. Да се раздава на хората и да не се отказва от тях, защото малкото, което съм научила от живота е, че без подкрепата на родители, роднини, приятели и любими хора, сме за никъде!

 

А какво бихте казали за новите „примери” за подражание, които пропагандират разкрепостеното поведение и изключително провокативна визия като единствен метод за развитие?

  
- Силно се надявам да не се размножат тези "примери".... Твърде безцелно ми се струва!

 

Кои са според Вас най-красивите българки? 

 

- Моята майка.

 

Автор: Рой Хил