Не пропускайте втория епизод на предаването в събота от 22.30 ч. по Нова

Вторият епизод на най-новото предаване на Нова „Ничия земя” тази вечер представя две истории, от които зрителите ще научат кое е общото между „Флаш данс” и Дико Илиев и откъде идват „русите ангели”.

В предаването Елена Чопакова показва един оркестър за сватби и погребения. Не онзи на Горан Брегович, за който можете да си купите билет при редките му посещения, а този, който можете да поканите да свири на сватба или на погребение. 

Музикантите от оркестъра в Оряхово не свирят на големите световни сцени, инструментите им не са застраховани за милиони евро и нито една кралица никога няма да им ръкопляска. За тях това не е важно, важното е съвсем друго - да пазят духовата музика от забрава. 

Във втория епизод на „Ничия земя” Даниела Тренчева показва откъде идват „русите ангели” – една тъжна история за майки, които пресичат границата с Гърция бременни и вярват, че не са трафиканти, а спасители.

„В квартал „Победа” в Бургас гладът е победил разбиранията за морал, тялото е взело надмощие над духа, а разбиранията за правилно и грешно са размити. 

Не пропускайте историите в „Ничия земя” в тази вечер от 22.30 ч. по Нова.