"Войнеговци Wrong Fest" стана символ на надеждата за развитието на българската рок и метъл сцена

С настъпването на астрономическото лято почитателите на алтернативния рок, ска, пънк, реге и метъл музиката ще могат да се насладят на второто издание на "Войнеговци Wrong Fest”. Фестивалът ще се проведе на 21 и 22 юни в село Войнеговци, което се намира на 15 км от София в подножието на Стара планина. 

 

Известен в ъндърграунд средите като приятелския фестивал на столицата ни, The Wrong Fest се превръща в символ на надеждата за развитието на българската рок и метъл сцена. Идеята му е да провокира хората да търсят удоволствието на музиката не само в сърцевината на големия град, но и да ги насочи към красивите и не толкова популярни места около София, където да могат да се насладят на безвремието на природата и чистия въздух

 

В тазгодишното издание са включени 14 групи, разделени в Right Day (21 юни) и Wrong Day (22 юни).

 

Ще имате възможност да се насладите на македонската ска-пънк група Superhiks, легендите от Babyface Clan, мистичните Smallman, експерименталните The Reunions, дъб/реге/хардкор групата от Тетово Conquering Lion, реге фанатиците от Rebelites, грънджарите Soundprophet, алтернативните Der Hunds, RnR комаджиите Panican Whyasker, веселяците от Млък!, мелодичните Сепуко 6, балканският фолк-фюжън проект Lidum Merrko, изгряващите Omnipresent и цветущите Sha-Sha. Динамичната музикална програма ще бъде подкрепяна през двата дни с участието на DJ Краси Москов.

 

Билети за фестивала вече се продават в мрежата, като еднодневният струва 20 лева, а двудневният - 30 лева. В цената на билетите се включва и безплатен транспорт от центъра на София до фестивала и обратно. 10% от приходите на продадените билети се даряват за кампанията "Ние помагаме на Ива. Помогнете и Вие”.

 

Ще има зелена зона за разпъването на палатки, също така и охраняемо място за паркинг на колела. Детски кът за малките деца ще даде възможността на младите родители да се отпуснат и да се насладят на хубавата музика, без да се притесняват за безопасността на децата си, а специална рампа ще позволява на хората с увреждания да наблюдават любимите си групи без трудности.