Според нея съдът ще тушира искането на прокуратурата за 5 години затвор

„Проблемът при Цветан Цветанов е, че тази история с него трябваше да дойде пречистване вътре от самата партия. Аз ви уверявам, че съдът ще тушира това искане на прокуратурата за 5 години затвор и имуществото му да бъде конфускувано. Това са смешни неща. Нищо няма да стане с Цветанов, защото аз виждам много политика в този процес”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” журналистът Маргарита Михнева.


Михнева изрази мнение, че процесът е трябвало да започне по времето на ГЕРБ. „Ако ГЕРБ искат солидно да звучат в обществото, те сами трябва да се пречистят по време на своето управление”, заяви тя.


„Отдавна хората са станали жертва на тези дни за размисъл”, обясни Маргарита Михнева.
От своя страна журналистът Илиана Беновска призова хората да излязат и да гласуват на изборите: „Моля ви, излезте и гласувайте! Това е предпазната мярка за това да бъдете манипулирани и употребени. Дайте своя вот!”, призова Беновска и прогнозира, че ще има манипулация в деня на изборите.


Според Михнева обаче хората не разбират за какво ще гласуват на тези избори. „Негласуването също е позиция”, заяви тя.


„Хората са отчаяни от бедност. В България има един електорат от около половин милион, на които им е все тази за какво става въпрос. Затова няма да отидат на европейските избори. Защото нищо не разбират. Половината от тях, когато ги снимам, казват: „Не ми снимайте лицето, защото после ще пострадам”, обяви Маргарита Михнева и призова хората да търсят неочакваната гледна точка.


Целия разговор гледайте във видеото.