Кампанията у нас беше като за местни избори, смята Христо Стоянов

Няма да гласувам. Никой не успя да ме убеди, че трябва да го правя. Медийната кампания беше насочена като за вътрешни избори. Най-страшното е, че ние нямаме политическа класа. Това е интелигенцията, аристокрацията. Това, че някой работи за политическа партия, не го прави професионалист”, каза в студиото на „Събуди се” писателят Христо Стоянов.

 

„Има няколко човека, които в посланията си казаха къде отиват и какво могат да направят. Аз изисквам от държавата, но не искам от нея”, допълни той.

 

„В Европа се решават много важни неща за живота на българите – като например колко да е дълга краставицата или с какво да я торим. Какви мита да се облагат на турските и македонските домати. Колкото повече хора осмислят, че това, което се реши в Европа след няколко години ще се приложи и наложи на ежедневния живот у нас”, допълни икономистът Лъчезар Богданов.

 

„Като няма за кого, гласувайте за България. Като не гласуваме, помагаме на онези, които са в парламента и в момента, които ние търпим”, заяви музикантът Васил Гюров.

 

Целия разговор по темата гледайте във видеото.