„Атака”, „Национален фронт за спасение на България” и „България без цензура” отиват на избори

Сериозен наплив за регистрация за изборите. Вратите на ЦИК днес посрещнаха основно националистически партии. Политиците пък използваха случая за начало на своите неофициални предизборни кампании.

 

 Обещания, обвинения и суеверия излизат иззад вратите на ЦИК.

 

„Да, часовникът ми е марката „Атака”, сверявам го редовно с избирателите си”, заяви Волен Сидеров.

 

„7777 подписа, 7-ма поред сила, която се е регистрирала и се разбрах с колегите да вземем седми номер при теглене на жребия”, заяви Николай Бареков. 

 

Той се заигра с небезизвестните миньори от Бобовдол. След като обяви партньорството си с „Лидер”, покани медиите в мините, за да им покаже нагледно как се печелят гласовете точно там. Урокът започна още от площад "Независимост" - с обещания за заплати и ранно пенсиониране на миньорите. Приобщи към себе си и бизнеса.

 

„На ден имам по 300-400 обаждания от партии, от бизнесмени, всички са загрижени за това, което се случва”, заяви Бареков.

 

Волен Сидеров пък е готов да се върне в парламента. Със стар план и нови надежди.

 

„Много пъти са отписвали „Атака” като партия, която ще участва в политиката и винаги са грешали”, заяви Сидеров. 

 

ВМРО също ще разчитат на досегашната си националистическа слава.

 

А всички заедно заклеймиха авансовите назначения на Бойко Борисов.

 

„Тревожно заявление, на ръба на безотговорното, не може да има квоти на религиозна основа. Хората трябва да бъдат назначавани за министри, заместник министри, портиери, според техните качества и възможности”, заяви Ангел Джамбазки. 

 

„Съюзът ГЕРБ - ДПС е виден от доста време”, заяви Волен Сидеров. 

 

Това, според опонентите на ГЕРБ, е поредно доказателство, че небезизвестното кафе в Кърджали се е превърнало в коалиция за следващото управление.