От ББЦ поискаха право на отговор след гостуването на Борислав Райчев и Станислав Недков-Стъки от "Сила”

В "Часът на Милен Цветков” напусналите "България без цензура” (ББЦ) Борислав Райчев и Станислав Недков-Стъки от "Сила” заявиха, че Николай Бареков се е опиянил от резултатите на евроизборите и не желаят да имат нещо общо с него. Нарекоха го шарлатанин. В тази връзка право на отговор поискаха от ББЦ в лицето на Нешка Робева.

 

"Николай Бареков стана различен, но той стана по-улегнал, престана да се перчи – точно обратното на това, което говорят те. Ако всичко, което казват са факти, значи не са от вчера. Ако са ги знаели, как така са влезли в ББЦ”, попита Робева.

 

"Много се говореше, че зад ББЦ стои Цветан Василев и предполагам, че много хора са били поблазнени от тази мисъл и са си казали там има много пари. Когато обаче гръмна цялата история с Василев, започна масово напускане на партията”, коментира Нешка Робева. 

 

Тя категорично отрече Бареков да й е обещавал каквото и да било.

 

"Преди 10 години ме убедиха да се кандидатирам за кмет на "Подуяне”. Казах да, но само ако Бойко Борисов не издигне кандидатура. Той обеща, че няма да го направи и когато моята кандидатура беше издигната при условие, че ще ме подкрепи пръв, Борисов отказа. Срещнах се с него, Цветанов и Божидар Димитров, направиха театър, а Димитров ми каза, че ако е на мое място, щял да застане и да каже „аз ще гласувам за Бойко Борисов”. Слава Богу, че не бях на неговото място, защото го подритнаха по един начин, който е грозен и унизителен. Ако исках да се пазаря, нали не смятате, че щях да откажа на Бойко Борисов”, аргументира се Нешка Робева.