Остават броени дни до големия боксов сблъсък по Нова

 

Дни преди големия боксов сблъсък по Нова - готов ли е Кобрата за мача на живота си?  

 

Играта на котка и мишка, която световният шампион Владимир Кличко приложи на Кубрат Пулев може да се окаже фатална за украинеца. След като първият мач през септември беше отложен заради контузия на Кличко, най-добрият български боксьор заяви в единственото си телевизионно интервю за Нова, че отлагането е поредният трик на Кличко. Трик, който ще му позволи да се подготви още по-добре. 

 

Последните дни преди големия мач на Кубрат едни от най-близките му хора – брат му и треньорът му от българска страна Михаил Таков, ще бъдат плътно до него. Те са категорични - Кубрат е готов за мача. Повече от всякога. 

 

Всички професионалисти у нас са на мнение, че шансът за победа на Кубрат е само един – да нокаутира Кличко. Ако решението остане в ръцете на съдиите, тоест, двамата изкарат всички рундове, то тогава победител ще бъде украинецът. 

 

Желание, чест, достойнство и добра подготовка - сигурна рецепта за успех. А Кубрат Пулев има всички съставки.  Остава му щипка "късмет" и както самият той казва - вярата на всички българи в неговия успех. 

 

Целия репортаж гледайте във видеото.

 

Тази събота (15 ноември) Нова ще излъчи на живо най-дългоочаквания сблъсък на боксовия ринг – битката на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко за световната титла в тежка категория. Студиото с водещ Емил Здравков ще започне точно в 23:00 часа.