Синът на кмета на Община Хитрино пък беше заснет да паркира на място за хора с увреждания

„В Каварна няма паркинги и предвидени места за паркиране. Ако съм спрял на пешеходна пътека, се извинявам за това”, каза в „Здравей, България” Красимир Кръстев, общински съветник в Каварна. Така той отговори на обвиненията, че паркира колата си на пешеходни пътеки и места за хора с увреждания. Снимките ни бяха изпратени в рубриката „Моята новина”.

 

По думите му на местата за изграждане на паркинги се строят търговски обекти. „Каква е причината да няма паркинги и пешеходни пътеки, след като са усвоени толкова много пари?”, попита той.

 

„Когато шофьорът е в нарушение, едно „извинявам се” върши добра работа. И повечето хора, които заснехме в търговските центрове да паркират на места за хора с увреждания, реагираха точно по този начин”, каза Владимир Тодоров от Българска асоциация на пострадали при катастрофи. 

 

В нарушение беше хванат да паркира и синът на кмета на Община Хитрино. „Синът ми е имал час при нотариус. Бързал е и затова е спрял на място за хора с увреждания, за което се извиняваме”, обясни баща му.

 

Повече по темата може да гледате във видеото.