Нови разкрития по случая с момиченцето

 

Има ли съучастник в убийството на малката Ани? Това ще стане ясно днес на официалната пресконференция на гръцката полиция, която започва в този момент в Атина. 

 

Версията за съучастник се появи, след като полицаи от Солун са разпитали приятел на бащата на детето. 

 

Нишката по случая с момиченцето, което изчезна на 21 април в Атина, е започнал да се разплита от България. В събота криминалисти от Солун са разпитали приятел на бащата, открит в България, който в показанията си признава, че 27-годишния Станислав Бакърджиев е споделил за убийството на малкото дете. Ключовият свидетел по случая с убийството на 4-годишната Ани в Гърция се казва Ники

 

Съмнения предизвика и светкавичното пътуване на двамата родители в рамките на 24-часа до България, след което обявиха малката Ани за изчезнала. Според информация двамата са се срещнали именно там с въпросния мъж. В момента той все още се намира в България и е под контрол и наблюдение на българската полиция, като предстои екстрадирането му за Атина.

 

Вчера бащата на малката Ани бе арестуван, след което направи самопризнания за убийството. Часове по-късно бе арестувана и майката. 


Интерес буди фактът, че ден преди да бъде арестуван Станислав е казал на майка си: "Не вярвай на това което ще чуеш по телевизията".

 
От снощи социалните мрежи се взривиха от възмощението на гръцкото общество относно клип качен от майката в личния й профил във "Фейсбук", където флиртува с двама българи и им подава цигари марихуана. Според гръцки медии майката на два пъти е била задържана за проституция.

 

Репортер: Бойка Атанасова