Не е изключено детето да е станало жертва на сатанински ритуал

 

Нова версия за жестоката  смърт на българче в Атина. Пред директора на затвора обвиненият в убийството на дъщеря си Станислав Илиев казал, че извършителят е негов приятел, който убил детето пред очите му по начина, описан в пресата.     

 

Под строга охрана 27-годишният Станислав Бакърджиев беше преместен в затвора в Керкира. Мерките за сигурност са изключителни - мъжът е под 24-часово видеонаблюдение навсякъде. Заради собствената му безопасност засега той не излиза от килията си. Предписани са му лекарства. 

 

Сред затворниците има напрежение, но властите твърдят, че няма да допуснат инциденти. Дори и когато затворникът излезе за разходка в двора, другите затворници ще са в килиите си, отново от съображения за сигурност.

 

Родителите на майката са в Гърция. От два дни те гостуват в студиата на телевизиите. Бабата на Ани твърди, че момиченцето не е можело да живее без дъщеря й. Според дядото на малката Ани бащата е имал проблеми, включително зависимост от наркотици. 

 

Потресаващото убийство на 4-годишното момиченце предизвиква разпалени коментари. Търсят се обяснения за действията на бащата. Според психиатъра,  разпитал майката, бащата не принадлежи към никоя от трите основни категории убийци, а майката е в тежко психологическо състояние.

 

От вчера в социалните мрежи плъзна мълвата, че не изключено Ани да е станала жертва на сатанински ритуал и затова убийството е станало в дните по Великден.

 

Репортер: Бойка Атанасова