Тримата депутати казват, че Николай Бареков е затворена страница за тях

 

Създава се нова политическа формация. ББЦ се раздроби и трима народни представители решиха, че ще получат народната любов като направят нова партия. Това са Светлин Танчев, Георги Ковачев и Борислав Иглев.


„Аз съм човек, който пламенно преследва идеите си и не променя толкова често идеологията, която изповядва. През годините съм сменил няколко пратии, защото смятам, че те са изневерили на идеите си. А и това не е само мое мнение. Виждам, че доста хора на улицата го споделят”, обясни за Нова телевизия Светлин Танчев - съпредседател на ПГ на „Български демократичен център”.


„Коалицията от партии „България без цензура” влезе в парламента с обещания, които не ги спазва. Поради това ние предпочитаме да останем с нашите избиратели, а не да следваме лидерски формации”, на мнение е Георги Ковачев - депутат от ПГ на „Български демократичен център”.


Николай Бареков е затворена страница за нас. Радвам се, че все пак не коментира. Като знаем неговите предишни опоненти, явно сме сериозна заплаха за него”, заключи Борислав Иглев - депутат от ПГ на „Български демократичен център”.


Още по темата гледайте във видеото.