Това се случи на благотворителна вечеря в Лондон

Лайънъл Ричи "направи серенада" на принц Уилям, посвещавайки му изпълнение на прочутата си балада "Hello", която по думите на американския певец е била любимата песен на покойната му майка принцеса Даяна, пише в. "Дейли експрес".

 

Известният изпълнител е пял пред херцога на Кембридж на благотворителна вечеря в Александра палас, Лондон, организирана от дружеството Jewish Care за набиране на средства за семейства на жертви и оцелели от Холокоста. На събитието са присъствали 1400 гости, сред които принц Уилям.

 

По-големият син на престолонаследника принц Чарлз е разговарял със служители, доброволци и поддръжници на организацията, преди да излезе на сцената и да произнесе реч. За доброто настроение на присъстващите се е погрижил 65-годишният Лайънъл Ричи. Изпълнението на прочутата си балада "Hello" певецът е посветил на принц Уилям, разкривайки, че тя е била любима на покойната му майка. "Преди много години имах удоволствието да се срещна с принцеса Даяна, а тази вечер тук е нейният син принц Уилям. За мен е чест да бъда сред всички Вас, особено в присъствието на този джентълмен, защото някога неговата майка дойде при мен и ми каза, че "Hello" е любимата й песен. Така че сега посвещавам баладата на Вас, приятелю", е споделил Лайънъл Ричи.