Във вторник полиция посети дома й

 

Певицата Жана Бергендорф, която беше отведена в полицията след битов скандал, вече е освободена.  Според официалната позиция на продуцентите й, певицата сама извикала униформените, защото неин познат я заплашвал в дома й. Полицаите пристигнали и поканили и двамата в районното, за да изяснят ситуацията. 

Още по темата

 

„Установили са един мъж, който се оплаквал от счупено коляно. Колегите са преценили, че той не е в съвсем адекватно състояние. В следствие на извършените полицейски действия е установено наличието на тревиста маса, която ще бъде подложена на експертиза с оглед доказване на веществото, което е всъщност”, обясни директорът на СДВР  Младен Маринов.

 

Според  Стефан Атанасов, адвокат на певицата, след скандала тя е отишла в болница заради здравословни проблеми.  „Те отидоха във ВМА, предвид това, че от стреса и преумората тя има проблеми с кръвното и кръвната захар. Няма сензация”, коментира той.

 

„Оказана й е медицинска помощ, тъй като тя е поискала такава”, обясни и Маринов. На певицата не са повдигнати обвинения и вчера тя е освободена от Първо районно. Според продуцентите й, тя не е преследвана за притежание на забранени вещества, в добро здраве е и се подготвя за концерт.  Жана Бергендорф стана известна след като спечели втория сезон на “X Factor” през 2013 година.