Той е убеден, че червените ще отидат на балотаж на предстоящите избори

 

В интервю пред Диана Найденова в „Карай направо” лидерът на „БСП - лява България” Михаил Миков изрази убеждението си, че червените ще отидат на балотаж на предстоящите местни избори. 

 

"Имаме добри шансове, включително и за големи окръжни градове, защото управляващата коалиция в момента е доста разбират. Противоречията се отразяват и на местните избори. По-важното е, че никой не предлага платформа, насочена към хората. Всеки предлага такава, по която да бъде взета властта в общината", заяви Миков.

 

"Сигурността е най-големият проблем на София. Там усилията трябва да бъдат общи – и на държавата, и на общината. Същото се отнася и със здравеопазването и детските градини. Не може да се строят само пътища”, каза още той.

 

"Строителството има смисъл, когато се извършва качествено, спазват се договорите и неустойките. Някои пътища обаче се правят по няколко пъти и това се прави с пари на данъкоплатците”, на мнение е Михаил Миков.

 

Според него е трябвало да се хвърлят много повече усилия, за да бъде оправен Околовръстният път, за да бъде използван пълноценно.