„Вземането на властта на всяка цена не може да бъде цел”, категоричен беше той

 

„В тези мръсни избори БСП игра политически”, заяви в "Здравей, България" председателят на БСП Михаил Миков и изчисли, че близо 30 млн. лв. са хвърлени от политическите партии за купувана на гласове за местния вот. Той предвиди, че тази година ще има много жалби срещу вота в различни места по страната.


Вземането на властта на всяка цена не може да бъде цел на всяка партия”, категоричен беше Михаил Миков и сигнализира как в Девин хора са били заплашвани, че ще останат без работа, ако продължат да работят за кандидат-кмета на БСП.


„Ние ще бъдем последователни”, обеща на избирателите си Михаил Миков и заяви, че БСП ще гласува за сваляне имунитета на Волен Сидеров.


„Не търся политически контекст на случая с Алексей Петров. Стрелба с гранотомет в столицата достатъчно тревожи гражданите”, коментира Миков опита за атентат срещу бившата барета и допълни: „По наше време той беше публично известен, докато преди това е работил тайно. Но чак да е владеел ДАНС...”


Относно документите, които Алексей Петров предаде преди време на бившия премиер Сергей Станишев, Миков каза: „Цялата тази игра беше част от политическата игра срещу БСП”.


Повече по темата гледайте във видеото.