"Все още чакаме всички експертизи да излязат наяве", каза директорът на полицията в града

 

35-годишният Благой Сапунджиев е убил съпругата и детето си с незаконно притежаван пистолет. Това става ясно 24 часа след жестокото убийство, което се разигра в понеделник в Пловдив.

 

Според първоначалната информация съпруг е застрелял жена си Йорданка, а после и 5-годишната им дъщеря Петя. Кървавата трагедия се е разиграла в жилищната кооперация на пловдивската улица „Асен Христофоров”.

 

"Все още чакаме всички експертизи да излязат наяве. Тогава ще сме готови с крайния резултат", коментира директорът на ОД на МВР – Пловдив Христо Разсолков.

 

 

Телата на тримата са открити около 11.20 часа. Намират ги майката на Благой и техният кум, които от сутринта безуспешно се опитвали да се свържат със семейството, след като разбрали, че двамата не са отишли на работа. Мъжът се спуска с въже от горния етаж.

 

"Трите трупа са намерени в спалнята един до друг, като детенцето е било между родителите си. И тримата имат огнестрелни рани в областта на главата. Всички факти до този момент сочат, че няма вероятност външно лице да е влязло в апартамента и да е извършило убийството", добави Христо Разсолков. 

 

По думите му оръжието, намерено при огледа, не е регистрирано.

 

Репортер: Благой Бекриев

 

Припомнете си още по темата: