Парламентарната група е по-консолидирана от всякога, обявиха от ръководството на партията

 

Прогнозите за разцепление в ДПС не се оправдават. Поне засега. Парламентарната група е по-консолидирана от всякога, обяви в Кърджали новото тройно ръководство на партията.  

Още по темата

 

Въпреки  множеството слухове и очаквания, че най-голямата организация на ДПС – тази в Кърджали ще посрещне днешния си 26-и рожден ден разделена, в града тази вечер се провежда само едно официално тържество. Специално за честването в града пристигнаха и тримата съпредседатели на партията Рушен Риза, Четин Казак и Мустафа Карадайъ.

 

Преди тържеството тримата, заедно с областният председател на партията коментираха случващото се в ДПС.

 

 „Общинските и областните структури на ДПС в Кърджали са единни и сплотени, въпреки бурните политически събития през последните месеци в нашата партия”, заяви областният лидер на ДПС в Кърджали и кмет на областния град Хасан Азис.

 

„Някои бивши наши членове се опитват чрез подмяна, граничеща с демагогия да се окичат с последователната евроатлантическа политика на ДПС. Предишният ни председател в четвъртък е коментирал, използвай изрази като „Аз прозрях” и „Аз правих”. Едно от прозренията му е, че не му е мястото в ДПС” , коментира съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

 

Както Кърджали, така и ДПС са непревземаеми крепости”, коментира в Кърджали съпредседателят на ДПС Четин Казак.