В четвъртия сезон на шоуто сцената се сдобива с оригинален дует, а журито – с нов член на звездния екип

С нов представител сред менторите ще стартира четвъртият сезон на „Като две капки вода”. Звездните участници ще получават напътствия за пресъздаването на образи от винаги усмихнатата Милица Гладнишка. Актрисата, която беше съдия във втори сезон на „Като две капки вода”, ще получи щафетата от Георги Низамов, за да разяснява на свой ред жестовете на световните звезди. 

За първи в историята на шоуто сред участниците ще присъства и дует, който ще се изправя пред предизвикателствата на най-известните музикални тандеми. Представителите на дуото са сред повелителите на комедията и оригиналните превъплъщения.   

На 3 март от 21.00 ч. по Нова зрителите ще видят първия специален епизод, който ще поднесе най-добрите моменти от шоуто и ще представи новите звездни участници. По време на вечерта артистите ще научат и първите си задачи, свързани с преобразяванията в музикални величия. 

Кои ще бъдат новите участници? Какви предизвикателства ще получат в началото на новия сезон? Не пропускайте специалния епизод на „Като две капки вода” – на 3 март, четвъртък, от 21.00 ч. по Нова.

Най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.