Състезателите обявиха „Дни на отворените врати за биячи”

ММА бойци от „Боен клуб България” поканиха на ринга охранителите, пребили младо семейство на Околовръстното шосе преди дни. Състезателите хвърлиха ръкавицата и обявиха „Дни на отворените врати за биячи”. 

Още по темата

 

„Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното". По-надолу са описани "великите" спортни постиженията на един от тях -Георги Близнаков и липсата му на умения. В "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010г., колегите му в националния отбор, трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не! Освен всичко друго, те са срам за хората, които спортуват!”, пише в съобщение на страницата на „Боен клуб България” във Facebook. 


Състезателите допълват, че разполагат с два ринга, една клетка и „много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години”.

 

Биячите от Околовръстното шосе в София ще отговарят за средна телесна повреда по хулигански подбуди. Ако бъдат осъдени, могат да получат до 2 години затвор или пробация за хулиганство и до 5 години затвор за нанасяне на средна телесна повреда. Вижте подробности.