Той призна, че е допуснал грешки в нощта, в която нахлу в НАТФИЗ

 

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров вече изказа съжаление за случая в НАТФИЗ пред камерата на „Комбина” и пред  Лора Крумова.  

Още по темата

 

„Аз никога не съм се смятал за безгрешен”, подчерта той и призна: „Със сигурност съм сбъркал в политически и дипломатически план.  Да, не се действа по този начин".  "При нас работи студентка от НАТФИЗ, с която чудесно се разбираме. Аз никога не съм се отнасял лошо с хората на изкуството", каза още той и добави: "Аз съм готов да се извиня на всеки, когото съм наскърбил". 

 

В сряда Волен Сидеров се призна за виновен за случая в Батак, за инцидента в НАТФИЗ, и за случая до Народното събрание от 2013 г.  И трите споразумения са за пробация със задължителна регистрация по настоящ адрес, периодични срещи с пробационен служител и поправителен труд, изразяващ се в месечни удръжки от заплатата. За случая в НАТФИЗ споразумение с прокуратурата е сключил и Десислав Чуколов, което предвижда наказание „пробация“ със същите мерки. 

 

 

Припомнете си и кадри от боя пред НАТФИЗ в нощта на изборите на 25 октомври 2015-а, а цялото интервю със Сидеров гледайте тази неделя в предаването „Комбина”!