Преслава учи боксови стъпки и жаргон в „Като две капки вода“ заради Криско в момента по Нова

Повелителят на женските сърца Калин Врачански ще се изправи пред първия си женски образ в шоуто „Като две капки вода” в момента по Нова. Известният актьор ще се превърне в Бритни Спиърс с изпълнение на парчето I love rock‘n roll, което включва взривяваща поява на сцената и неустоим сексапил. „Този път няма да плувам в свои води”, категоричен е любителят на високия адреналин, който не изключва варианта дори да опита да танцува на мотор като поп дивата.

Преслава упражнява жаргон за образа на R&B майстора Криско, който ще изисква съвсем различни от показаните до момента умения. Боксовите стъпки са сред основните тренировки на певицата, които ще й помогнат да влезе в сценичния ритъм на българския рапър. Джулия Бочева е твърдо решена да покаже най-доброто си преобразяване до момента, без да разочарова Поли Генова, която е новото й предизвикателство. Този път Геро ще се отдаде на любимата си музика, превръщайки се във вокала на любимата му група – Metallica. Големият късмет е свързан и с голямата задача – комикът да докара дрезгав глас и силно присъствие, каквото носят рок титаните. Прея ще разгадае нестандартния микс от индийски и r&b танци на групата Major Lazer.

С какво ще изненада зрителите новият спектакъл от звездни преобразявания? Кои образи ще изправят публиката на крака и кой ще бъде следващият фаворит на сцената? Не пропускайте „Като две капки вода” в момента по Нова. 

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.