„На бекстейджа няма надъхани и подминаващи се хора. Често обменяме идеи в подготовката зa образите", сподели пред „На кафе" изпълнителят

„Никога не гледам изпълненията си след шоуто", сподели известният поп изпълнител пред Гала в „На кафе", добавяйки, че предпочита да запази емоцията от сцената. „Елтън Джон ми легна на сърце. Въпреки това, най-интересни са провокативните образи, които нямат нищо общо с теб и те предизвикват да направиш нещо тотално различно", разказа Орлин за разнообразните амплоа в „Като две капки вода". В няколко специални минути колегите от шоуто за преобразявания поздравиха певеца и описаха неговите роли през своите очи. „Орлин е един от най -добрите професионалисти в музикалния бизнес в България. Ние с него основно отнесохме женските образи, но това е шанс с бутона на късмета", пошегува се Геро пред камерата на предаването. В емоционалния разговор певецът откровено заяви, че в шоуто няма „надъхани хора, които се подминават по коридорите” и дори често обсъждат заедно подготовката за новите образи. 

Сред изненадите за Орлин Павлов беше появата на неговия приятел и колега от снимачната площадка - Ники Илиев, който припомни култови моменти от съвместните им проекти. 

Не пропускайте новото превъплъщение на Орлин Павлов в „Като две капки вода" в понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.