Световноизвестен майстор на народните танци подготвя Прея за образа на Николина Чакърдъкова в момента по Нова

Поли Генова ще се превъплъти в Преслава на сцената на „Като две капки вода” в момента по Нова. Поли не само ще трябва да опита уменията си в съвсем различно амплоа, но и да изпълни песента „Лъжа е”, която самата тя определя като „рок звучене”. „Преслава се справя изключително добре с този тип песни. Трябва да прави повече такава музика”, коментира блондинката, която не крие, че комбинацията от рок и орнаментика е най-трудната й задача до момента в шоуто.

Майсторът на народните танци и основател на ансамбъл „Чинари” Асен Павлов ще въведе Прея в тайнството на българското хоро, за да може поп изпълнителката максимално да се доближи до автентичния образ на Николина Чакърдъкова. „До момента се справя много добре и мисля, че ще бъде истински фурор на сцената”, заяви Асен, чийто ансамбъл има световни успехи.

Калин Врачански отново ще бъде жена, но този път ще трябва да развие съвършена техника на дишане и редене на бързите рими на Миси Елиът. Геро ще вложи цялата си актьорска енергия в образа на Тодор Колев, а Жоро Низамов и Светльо ще си поделят дуета на Стивън Тайлър и Run DMC. Джулия ще пресъздаде част от личната история на Кристина Агилера, а Орлин на свой ред ще опита стъпките на Джако. Преслава ще извиси глас с един от големите хитове на Таркан, който напомня стила на певицата, но и крие големи предизвикателства.

Как ще се справят участниците с разнообразието от стилове и кой ще спечели сърцата на жури и публика с изпълнението на новата задача в най-обичаното шоу за звездни трансформации „Като две капки вода”? Ще разберете в момента по Нова.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на „Като две капки вода”.