Не пропускайте новите превъплъщения на звездите в „Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по Нова

„Истината е, че се събуждаш и заспиваш с образа”, разказа Джулия Бочева за предизвикателствата в „Като две капки вода” по Нова. Тя гостува в „Здравей, България” заедно с Орлин Павлов, броени часове преди да излязат на сцената на шоуто за преобразявания. Само гримът отнема пет-шест часа, но подготовката е свързана с поредица репетиции, като ключов елемент остава поведението на въпросната звезда.

„Тази вечер ще бъда зомби”, разказа още певецът, който ще влезе в образа на Майкъл Джексън с парчето Thriller. Виждайки видео към преобразяването в Елтън Джон, Орлин дори направи импровизиран липсинг, използвайки за пиано масата в студиото. 

„Образът на Кристина Агилера в тази песен е много драматичен, със специфична артикулация”, разказа Джулия за новото предизвикателство. Тя обясни, че не се е колебала за участието си и се радва, че досега има изключително разнообразни образи. „Когато си в образ, можеш да направиш всичко. Наистина не е лесно с грима и костюмите, но някак се чувстваш много по-уверен. Все едно си друг човек за един ден”, подчерта Орлин. 

Вижте повече във видеото и не пропускайте новините преобразявания в „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.