Екипът на „На кафе” надникна зад кулисите, за да покаже как се подготвят звездите за шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Екипът на „На кафе” надникна зад кулисите на „Като две капки вода”, за да покаже как се подготвят звездите за новите превъплъщения в шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Поли Генова ще се превъплъти в Преслава, а задачата на Прея е да се доближи до автентичния образ на Николина Чакърдъкова. Калин Врачански отново ще бъде жена – Миси Елиът, а Герасим Георгиев - Геро ще се преобрази като Тодор Колев. Жоро Низамов и Светльо ще си поделят дуета на Стивън Тайлър и Run DMC. Джулия Бочева ще се преобрази като Кристина Агилера, а Орлин Павлов ще бъде Майкъл Джексън. Предизвикателство за Преслава е един от хитовете на Таркан.

Във видеото от „На кафе” вижте как се подготвят участниците за превъплъщенията си в шоуто. Не пропускайте „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.