Джулия разплака Хилда Казасян по време на шоуто

Публика и развълнувани участници изпълниха с аплодисменти залата на „Като две капки вода“ след изпълнението на Геро с песента „Фалшив герой“ на Тодор Колев. „Няма по-щастлив човек от мен“, сподели актьорът, който се прекланя пред творчеството на емблемата на българските кино и театър. Лайфът се оказа изпълнен с толкова изненади и оригинални представяния, че накара Фънки да възкликне: „Не знам какво ще правим! Тази вечер е истинска лудница!“. Сред акцентите на вечерта беше преобразяването на Поли Генова в Преслава. Поп певицата не само взриви сцената с глас и присъствие, но и помогна на журито да преоткрие рок парчето на Преслава.    

Със сълзи в очите завърши Джулия Бочева, която на свой ред получи бурни овации с образа на Кристина Агилера. „Тази песен много ми въздейства и се радвам, че ти успя така да ме докоснеш с нея“, сподели Хилда Казасян, която също се просълзи по време на емоционалното изпълнение. Калин Врачански се озова в още един женски образ – този път в R&B фурията Миси Елиът в съчетание с автентична хореография на балета Funky Monkeys. Журито единодушно заяви, че Майкъл Джексън е изключително труден образ, който не е сред силните представяния на Орлин.

Прея и ансамбъл Чинари превърнаха „Македонско девойче“ в народна приказка с много танци и типичното за Николина Чакърдъкова запяване. Фънки направи огромен компромис със себе си, признавайки майсторското изпълнение на Преслава с песента на Таркан, а Жоро Низамов и Светльо получиха комплимента за най-добро изпълнение на дуета от началото на шоуто с образите на Стив Тайлър и Run DMC. 

Не пропускайте „Като две капки вода” и следващия понеделник от 20.00 ч. по Нова.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на „Като две капки вода”.