Магърдич Халваджиян заема едно от съдийските места по Нова

Орлин Павлов ще бъде раздвоен от най-известната поп дама в България Мария Илиева и R&B  идола Криско по време на преобразяването в „Като две капки вода“ по Нова. Популярният изпълнител изучава обстойно както сексапилните движения на чаровната певица, така и характерните за рапа стъпки и жестове. Как ще се справи Орлин с двата образа и дали ще успее да комбинира успешно лиричното звучене на Мария Илиева с хип хоп римите на Криско, ще стане ясно за феновете в нощта на самия лайв.

„Винаги съм харесвала Васил Найденов. Радвам се, че имам възможност да вляза в този образ и да изпълня именно негова песен“, споделя Преслава, която не крие сантимента към голямата българска звезда. Поли Генова пък ще покаже най-сексапилното си амплоа с парчето Lady Marmalade от Мулен Руж.

Прея, която вече е имала възможност да прекара известно време с Кичка Бодурова в други проекти, вярва, че личните наблюдения ще й помогнат най-много в пресъздаването на естрадната прима. Джулия Бочева ще се гмурне в море от емоции и вокални предизвикателства с „Повей ветре“, а Геро ще се изправи пред нелека задача с образа на Висоцки. Калин Врачански ще се превърне в световноизвестния Уил Смит, който има поредица актьорски и музикални успехи. Врачански ще трябва да покаже на свой ред умела актьорска игра и владеене на рап от висока класа. Жоро Низамов и Светльо ще вложат целия ентусиазъм в образите на Ал Бано и Ромина, обещавайки на свой ред да създадат неповторимо преживяване за публиката в залата. 

След обещанието, което Магърдич Халваджиян даде на водещите Зуека и Рачков, тази седмица продуцентът на шоуто ще заеме едно от съдийските места, за да усмири хумора и закачките на култовия тандем. Това ще е първият лайв, по време на който той ще има възможност също така да оцени сценичните изяви на артистите в четвърти сезон на единственото по рода си шоу за преобразявания у нас.

Как ще се справи Орлин Павлов с хитовия дует? Кой ще покори върховете в имитациите? Ще разберете по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.