Актьорът и телевизионен водещ разказа за емоциите си в шоуто за превъплъщения и „Господари на ефира” в „Комбина”

„Като две капки вода” е любимото ми шоу, защото е позитивно и няма изгонени от шоуто. Хората си мислят, че между нас има голямо съперничество, но всъщност е голям купон”, Герасим Георгиев – Геро при гостуването си в „Комбина” и допълни, че продуцентът Магърдич Халваджиян го е убеждавал две години да влезе в шоуто, но първоначално той не се е съгласил, защото е смятал, че предизвикателството е много голямо.

Актьорът и телевизионен водещ сподели, че от всички своите превъплъщения досега харесва най-много тези във Владимир Висоцки и Тодор Колев. „Висоцки ми се получи много добре, защото неговата музика и песни са ми на сърце”, разкри Геро.

На всеки лайв на „Като две капки вода” присъстват съпругата и дъщеричката на Геро, които много го подкрепят. „Любимото мое превъплъщение на дъщеря ми е в Spice Girls”, разказа актьорът. Той е категоричен, че не се стреми към победа на всяка цена в шоуто за превъплъщения, защото, както се пошегува, че „вече има кола”.

„Господари на ефира” се превърна в институция и е предаване, което решава много проблеми. Получаваме огромен брой сигнали за нередности”, заяви Геро, който е момента води шоуто заедно с Малин Кръстев. Водещият разкри, че е социално ангажиран и се радва, че е част от екипа на Господарите.

Какво още разказа за живота и работата си Герасим Георгиев – Геро, гледайте във видеото от „Комбина”.

Не пропускайте превъплъщението на Геро като певицата Дивна в „Като две капки вода” този понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.