Геро става тийнейджърка, а Преслава се впуска в рок вихър с Аксел Роуз в „Като две капки вода” в момента по Нова

Най-колоритният тандем в българския ефир е в трескава подготовка за предстоящото си преобразяване в „Като две капки вода”. След като Магърдич Халваджиян провокира водещите с предложението да направят дует, Зуека и Рачков трябва да изберат между емблематични български и световни двойки. Дони и Нети, Елица и Стунджи или Никол Кидман и Роби Уилямс ще бъдат новото амплоа на водещите, които ще изненадат жури и фенове с решението си в момента по Нова. 

Преслава ще се преобрази в емблематичния вокалист на Guns’n Roses Аксел Роуз. Основно място в задачата на чаровната певица ще заемат характерните движения на рок легендата, които го превръщат в експлозия на сцената. Най-любопитен за предстоящия образ ще бъде фенът на „тежката” музика Фънки, който ще оцени дали Преслава е заменила успешно попфолк музиката за адреналина на рока. Изненадите за журито няма да спрат дотук. Дони ще се срещне със своите проекции в лицето на Жоро Низамов и Светльо Спасов, които ще пресъздадат в двойна доза вокала с неповторимо чувство за хумор. 

Повелителят на комедията Геро ще се превърне в тийнейджърка с Дивна, а Калин Врачански ще инвестира усилия в пианото и гласа на Рей Чарлс. Поли Генова ще бъде безгрижната и усмихната Прея, благодарение на ценните съвети от нейната колежка и приятелка. Самата Прея ще създаде латино екшън, преобразявайки се в любимецa на дамите Антонио Бандерас. Джулия Бочева ще пренесе на сцената нестихващата енергия на Роби Уилямс, а Орлин Павлов ще покаже как се справя с латино танците на Рики Мартин. 

Как ще се справят звездите в шоуто с новите задачи? Кой дует ще изберат водещите? Не пропускайте „Като две капки вода” в момента по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.