Рапърът ще бъде гост-изпълнител на сцената на шоуто този понеделник от 20.00 ч. по Нова

„Като две капки вода” ми липсва. Няколко пъти ходих да гледам лайфовете на живо и го следя редовно по телевизията. Този формат няма еквивалент и е изключително забавление. Винаги бих се върнал за гост-изпълнител”, разкри Криско при гостуването си в „Комбина” по повод участието си в предишния сезон на формата.

Този понеделник рап звездата ще се върне на сцената на шоуто за преобразявания, за да се превъплъти в Галя от „Каризма”. Криско сподели, че не се страхува, защото това не е първия му женски образ. Негова дуетна половинка като Миро ще бъде певицата Мария Илиева.

„Мисля, че превъплъщението на Преслава в мен се получи добре. Има прилика в очите, която допълва образа. Не разглеждам „Като две капки вода” като състезателен формат, но всеки от участниците имаше превъплъщение, което му се получи много добре”, смята Криско.

„Като две капки вода” показа истинската ми същност”, заяви рап певецът.

Какво още разказа Криско за живота си и музикалните си проекти, гледайте във видеото от „Комбина”.

Не пропускайте превъплъщението на Криско в „Като две капки вода” този понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.