Не съм милионер, подчерта депутатът

 

„От това, което чета по медиите и чувам от част от колегите от ДПС, разбирам, че Делян Пеевски е или в Дубай или в Катар или и двете. Той си търси изход към чужбина”, заяви в „Комбина” независимият депутат Георги Кадиев.

 

„Никога не съм зависил от държавна работа. В момента съм собственик на компания, в която работят около 30 млади хора. Те правят макроикономически анализи, които продаваме в целия свят, най-вече в Лондон и Ню Йорк. Не съм милионер”, каза още Кадиев.

 

„Мисля, че съм добър работодател. Нямаме година, в която да сме на загуба. Винаги сме на печалба. Няма закъсняване на заплати, всяка година ходим на тиймбилдинг. Миналата година бяхме в Берлин, тази година ще ходим в Анталия” , добави той. „Аз нямам какво да крия. Не е важно колко си спечелил. Важно е колко си откраднал. Аз нищо не съм откраднал”, подчерта Кадиев.

 

„Съпругата ми има компания за търговия с електроенергия. Никога не сме се опитвали да крием каквото и да е, защото данъците в България са достатъчни ниски, за да си позволиш да ги плащаш. Никога не сме зависили от държавата”, каза още той.

 

Кадиев коментира и смяната на ръководството на БСП. „Корнелия Нинова или ще преобърне БСП с краката нагоре или ще се провали”, убеден е той.  „Моето лично мнение е, че ние с партия „Нормална държава” трябва да се явим самостоятелно на президентските избори. Аз много ще настоявам да имаме кандидат за президент и да не съм аз”