След впечатляващото представяне на „Евровизия“ Поли Генова се впуска в златните години на българската естрада с Марги Хранова в „Като две капки вода“ по Нова

Тромпети и тъпани ще зазвучат в луди ритми на сцената на „Като две капки вода“ по Нова. След като изпита актьорските си умения с поредица от различни стилове, сега Калин Врачански ще се изправи срещу емблемата на балканската музика Горан Брегович. „Страстта на балканските народи страхотно се усеща в тази песен“, коментира Калин, който ще съсредоточи своите усилия в изучаването на сръбско-ромския текст на култовото парче „Калашников“ и много от фразите на Брегович, които нямат аналог в други езици.

За една нощ Преслава ще се превърне в нежния глас на LZ – Силвия Кацарова. Успехът с преобразяването в Аксел Роуз завърши с ново рок предизвикателство за фолк примата, която ще опита и българската рок музика с „Обещай ми любов“. „Харесвам много Силвия Кацарова. Имам прекрасни впечатления от нея не само като изпълнител, но и като човек“, разказва певицата, която упражнява голямата усмивка и обаятелно присъствие на Кацарова. 

След впечатляващото представяне на България пред света по време на „Евровизия 2016“, Поли Генова ще се завърне на сцената на шоуто, за да изпълни жизнеутвърждаващата „Оставаме“ на Марги Хранова, която ще върне поп певицата в златните години на естрадата. Двама от вокалистите на световната рок банда AC/DC ще се съберат в общо изпълнение в „Като две капки вода“. Поводът ще бъдат новите образи на дуета в шоуто - Жоро Низамов и Светльо, които ще се превърнат в Браян Джонсън и Дон Скот, за да удвоят адреналина на ненадминатата банда.  Прея ще се изправи пред най-сексапилния си образ от началото на сезона, като се превърне в красавицата Никол Шерцингер, а Геро ще се впусне в окриляващата госпел музика за появата си в образа на комедийната актриса Упи Голбърг. Най-патриотичната българска песен ще зазвучи в имитацията на Силви Вартан с песента „Облаче ле бяло“, които са новото предизвикателство за Джулия Бочева. Орлин Павлов ще се сблъска с най-трудната си вокална задача, но самият той признава, че Майкъл Бубле е сред любимите му изпълнители, което ще внесе допълнителна мотивация в подготовката за образа.

Как ще се справят звездите със задачите? Кой ще спечели първо място в нощта на преобразяванията? Не пропускайте „Като две капки вода” по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.