Този вот ще определи развитието в политиката на страната в следващите 10 години, добави той

 

„Ще има предсрочни избори, но няма да са сега. Няма как в сегашната конфигурация АБВ да влезе в парламента до шест месеца”, коментира в студиото на „Здравей, България” Антон Кутев от БСП.

Още по темата

Относно разнобоя в предложението за социален министър, бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай заяви: „Много е труден балансът за комуникация. Понякога се получават такива разнобойни действия. Властта е опиум и винаги има хора, които биха могли да се възползват от нея”.


„Тези президентски избори ще определят развитието в политиката на страната в следващите 10 години. Калфин ще бъде сигурен кандидат на АБВ. БСП ще бъде втора на тези (президентските, бел. ред.) избори. АБВ ще бъде трета, четвърта или пета”, коментира още Осман Октай.


„Трябва ни общ кандидат и той да бъде външен и за АБВ, и за БСП. Двете партии не са достатъчно силни сега, за да спечелят изборите. Калфин в момента е абсолютно неизбираем. Няма личност в АБВ, която да обедини левицата. Каниндатурата трябва да излъчва пълна промяна на статуквото. И ако не застанем с лицето си за пълна промяна, това ще ни доведе до поредния провал”, коментира Антон Кутев.