Вторият моноспектакъл на актьора се радва на огромен интерес

 

Актьорът Камен Донев с исторически рекорд зародния театър. За втори пореден път неговият моноспектакъл „За сватбите" събира над 12 000 зрители в столичната зала „Арена Армеец”. 


Премиерата на спектакъла беше през ноември. Желаещите да го гледат тогава се оказаха в пъти повече от свободните места в най-голямата зала у нас. На всички разочаровани, останали без билети, Камен Донев обеща да изиграе представлението си и напролет. 


Истории за сватби - такива, каквито се случват само на Балканите. Как се краде мома, как се танцува с кокошка и как се пее и пие все едно иде краят на света? 


А щом темата е сватбарска, на ход са оркестърът и хората. В продължение на два часа Камен Донев редува ролите на разказвач, певец и танцьор. 


Всеки реагира според своя характер и настройка към живота. Някои само се смеят. На други им става тъжно… Зависи кой какво е преживял”, коментира актьорът. 


Оказва се обаче, че и този път стотици желаещи да гледат представлението са останали без своя билет. Затова Камен Донев вече е планирал и трето представление. То ще се играе на 18 декември. 


Репортер: Ивомира Пехливанова