Анонимен източник съобщил за притеснителна случка на борда на частен самолет

Брад Пит е разследван за тормоз над едно от децата си, съобщава “People”.

Повод за предприетите срещу актьора действия от страна на властите, станал анонимен сигнал. Според него Пит се разкрещял, обиждал и дори посегнал на едното си дете на борда на частен самолет. На грозната сцена присъствала и съпругата му Анджелина Джоли, както и няколко от общо шестте синове и дъщери на двойката.

По темата

Неназованият източник съобщил още, че холивудската звезда пиел алкохол, когато внезапно се нахвърлил върху детето си.

Със случая се занимава полицията и специализиран отдел за закрила на децата в Лос Анджелис.

Джоли подала молбата за развод с Пит само ден след инцидента в самолета. В документите актрисата е посочила като причина за прекратяване на брака „непреодолими различия”.

Звездата от „Лара Крофт” настоява за попечителство над всички шест деца в семейството – три биологични и три осиновени. Джоли вече обяви, че няма никакви финансови претенции към половинката си.

Междувременно полицията на Лос Анджелис опроверга информациите в пресата, че властите са започнали разследване срещу Брад Пит за агресивно поведение срещу шестте му деца.

„В нашата система няма информация, подадена срещу Брад Пит и ние не водим никакво разследване срещу него”, заяви говорителят на лосанджелиската полиция Лоренцо Куезада.

Редактор: Маргарита Стоянчева