Всички факти и обстоятелства около раздялата им

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли само за няколко дни набра такава скорост, че медиите не смогват да пишат за тяхната връзка, кариера, деца и… раздяла.

Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит, първо съобщи изданието за светски клюки TMZ. Новината беше потвърдена от адвоката на актрисата, а в молбата си Джоли посочва "непреодолими различия". Тя иска попечителството над 6-те им деца, а Пит да получи право на посещения.

По темата

Актьорът Брад Пит е наел известен холивудски адвокат, който ще го представлява на бракоразводното дело с Анджелина Джоли. Юристът - 70-годишният Ланс Шпигъл, е специалист по семейно законодателство. Той е защитавал интересите на поп звездата Майкъл Джексън, на актрисата Ева Лонгория и на куп други знаменистости.

Малко преди това стана ясно, че в съда Джоли също ще се довери на услугите на доказан защитник. Лора Уолстър е била адвокат на Ким Кардашиан, Марая Кери, Джони Деп, както и на самата Джоли при разтрогването на първия ѝ брак през 2003 г. Хонорарът на Уолстър бил 850 долара на час.

„Последният филм на Анджелина Джоли и Брат Пит „Край морето” е като предзнаменование на това, което се случва сега. Филмът е много тъжен, изпълнен с много драматични моменти и ето, че сме свидетели на раздялата Бранджелина. Джоли е писала сценария и е продуцент на лентата”, коментира в студиото на „Събуди се” ПР експертът Ива Екимова.

От своя страна Мариян Станков – Мон Дьо разкрива, че Брад Пит и Анджелина Джоли винаги са имали различия по отношение на възпитанието на децата. Според него спор, възникнал между Пит и сина му Мадок, е моментът, в който търпението на Джоли се е изчерпало. Причината е, че той е бил по-краен във възпитанието на децата, докато тя е предпочитала по-либерални методи.

„Има много клюки и неверни неща сред написаното в медиите. Тя го уведомява, че иска да сложи край на брака им на 13 септември, два дни преди да подаде молба за развод и медиите да разгласят новината”, коментира още Мон Дьо и добавя: „Те са златната кралска двойка на Холивуд. Те винаги пристигат последни на червения килим. Тях ге чакат всички камери, защото без тях не започва нито едно събитие в Холивуд. Тези хора показват, че понякога не парите развалят семейството”.

Целия разговор гледайте във видеото.