Известният кулинар разкри подробности за новия сезон на ресторантьорско шоу в “Комбина”

“Кошмари в кухнята” превърнаха мен и екипа на предаването в психолози. Ние влизаме в ежедневието на хората, в техния бит и мислене. Когато говоря на хората, искам да видя дали те ме разбират.”, разкри шеф Иван Манчев при гостуването си в “Комбина”. В момента текат снимките на третия сезон на хитовото ресторантьорско шоу на NOVA.

“В началото ми казваха, че много викам, но аз не викам, аз просто съм много взискателен.  Аз съм тръгнал по същия начин като тях – с две газови котлончета и печката на майка ми. Това ме е карало да се стимулирам и да вървя напред. Когато ги виждам пред себе си и те започнат да се оправдават с клиентите, аз ги питам: “Вие какво правите, за да ги привлечете?”. Хората са много обезсърчени и се оплакват – това е наша черта”, допълни известният кулинар.

“Кошмари в кухнята” ме направиха по-взискателен и към самия мен. Когато отиваш да даваш съвети на други ресторантьори, ти трябва да изискваш още повече от себе си”, смята шеф Манчев.

Какво още разказа известният кулинар за новия сезон на “Кошмари в кухнята” и какво би сготвил на кандидат-президентите, гледайте във видеото от “Комбина”.