Преди старта на "Bake Off: най-сладкото състезание" двамата гостуваха в кухнята на "На кафе"

"Най-важното за участниците в "Bake Off: най-сладкото състезание" е да имат желание да учат все нови и нови неща, да могат да импровизират с креативност, както и да познават основните сладкарски техники". Това заяви шеф Юлия Панджерова, която гостува в "На кафе" заедно с шеф Юри Балталийски. Броени дни преди старта на предаването на 15 ноември двамата членове на журито представиха любопитни подробности, приготвяйки невероятен шоколадов десерт. 

"Уча се всеки ден, от участниците в "Bake Off: най-сладкото състезание" също научавам по нещо ново", коментира той. В кухнята на "На кафе" шеф Юри и шеф Юлия показаха как се приготвя десертът "Афогато ал кафе" (Удавен в кафе). 

По темата

"Шоколадът е второто ми аз, второто ми амплоа като творец", призна с усмивка шеф Юри. "Светът на кулинарията и сладкарството е необятен, щастливци са тези, кои се потапят в него", коментира шеф Юлия. Тя е категорична, че двамата са открили мисията си. 

Вижте повече във видеото на "На кафе" и не пропускайте старта на "Bake Off: най-сладкото състезание" следващия вторник, 15 ноември, от 20.00 ч. по NOVA. 

Новини, много снимки и актуална информация може да следите и във Facebook страницата на предаването