Гледайте "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Обичаната певица Маргарита Хранова ще отсява таланти сред осемте участници в най-забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Певицата обаче няма универсална формула за търсене на талант, преди да чуе участниците: "Първо ще следя дали са откровени, то си личи. Дали правилно отварят устата, за да могат да извлекат тон", обясни в аванс Маргарита Хранова пред камерата на "Здравей, България". 

В разкриване на лъжата в този епизод на певицата ще й помага продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян. "Участниците, които успяват да запазят хладнокръвие, до финала могат да те лъжат. И те са толкова убедени, че са певци, че започваш да си мислиш, че ти не си добре", коментира с усмивка продуцентът.

Победителката в предишния епизод на "Пееш или лъжеш" е Габриела Драганова. Дамата, която е учителка в детска градина и талантлив текстописец, ще бъде дуетна половинка на Наско от Б.Т.Р. в специалния Новогодишен концерт.

Пред камерата на "На кафе" Габриела пожела на участниците да бъдат себе си, да се забавляват на сцената и да грабнат момента. Наско посъветва Маргарита Хранова да наблюдава реакциите и начина, по който говорят участниците. "Тя е страхотен певец, така че веднага ще хване кой пее по лицевото изражение много по-добре от всеки друг", подчерта той. Вижте повече във видеата от "Здравей, България" и "На кафе".

Не пропускайте "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY