Гледайте интервюто на Даниела Тренчева

Предаването "Ничия земя" разказва за последния бос на сицилианската мафия. Той се ражда в бедност в Южна Италия на 16 ноември 1930 г. Носят се легенди за бруталната му жестокост, с която сицилианската мафия се отказва от изконните си принципи – да не се екзекутират жени и деца на враговете и предателите. Този, който стои зад всички тези деяния и прозвища, е Салваторе Риина, известен като Тото Риина. Приписват му над 1 000 екзекуции, наричат го Дон Корлеоне и въпреки всичко успява най-дълго да се укрива от властите. В момента излежава 12 доживотни присъди и живее като властна тъмна сянка, която контролира всичко. 

Даниела Тренчева ни среща с наследника на Дон Корлеоне - Салво Риина. Той също е заточен в строго охраняван затвор по обвинения за връзки с мафията. Излежава присъдата си при строги мерки за сигурност и в абсолютна изолация.

Вторият от двамата синове на Риина излезе от тъмницата и се появи в средата на годината, за да разкаже историята за живота на може би най-издирваното семейство. 

Какво сподели Салво Риина пред камерата на NOVA гледайте във видеото.