"Той е най-великият имитатор на певци", заяви Магърдич Халваджиян в "На кафе"

Една от големите изненади, които продуцентът Магърдич Халваджиян и половинката от култовия тандем на "Като две капки вода" – Димитър Рачков, поднесоха в "На кафе", беше обявяването на нов член в състава на журито. Известният със сатиричните си превъплъщения в знаменити български личности актьор Виктор Калев ще се присъедини към звездното трио, допълвайки го с присъщата енергия, хумор и усет към имитацията. Петият сезон на шоуто за преобразявания ще стартира на 27 февруари от 20.00 ч. по NOVA със звезден каст от осем участници и съпътстващи изненади. 

"Ако има някой, който да може да оценява такива неща, това е Виктор. За мен той е най-великият имитатор на певци. Радвам се не само че ще участва, но и че той самият е щастлив и чака с нетърпение шоуто", коментира Халваджиян пред Зейнеб, която бе ко-водеща на "На кафе". 

По темата

Продуцентът добави, че очаква с интерес да види Рачков и Калев "от двете страни на барикадата" – в ролите на водещ и жури. "Той е изключителен професионалист. Ние сме близки приятели и се радвам, че ще бъде част от нашия екип", отговори Рачков, добавяйки шеговито, че сценичните атаки са предвидени само за продуцента.

Двамата загатнаха, че в журито със сигурност ще присъства един познат участник и това ще бъде именно Фънки. В предстоящия сезон запомнящият се рокаджия ще има задачата да създава приемственост между нови и утвърдени членове на журито. 

Гостите оставиха в дълбока тайна третия представител на експертното трио. Дали продуцентите ще решат да я издадат или ще остане неразкрита до старта на петия сезон на най-обичаното шоу в българския ефир, ще стане ясно съвсем скоро. 

Не пропускайте старта на "Като две капки вода" на 27 февруари от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването.