Можете да чуете отговорите на вашите въпроси по време на онлайн излъчване на живо днес от 20.00 ч. на Nova.bg

Тази вечер часове преди 89-ата церемония по връчването на най-престижните филмови награди "Оскар", кореспондентът на NOVA в САЩ Ясен Дараков ще направи ексклузивна 30-минутна обиколка на червения килим, която ще се излъчва на живо тук, на уебсайта на NOVA – Nova.bg

Желаещите да влязат в обувките на звездния репортер ще могат да проследят пристигането на звездите и да получат отговор на зададените от тях въпроси тази вечер от 20.00 ч. от Ясен Дараков. 

По темата

В навечерието на най-очакваното събитие звездният репортер ще представи някои от най-любопитните моменти от червения килим. През последните дни с поредица от ексклузивни репортажи, интервюта и преки включвания в ефира на NOVA Дараков отразява най-престижното кино събитие в Холивуд, подготовката на залата, ще влезе зад кулисите и ще посрещне звездите на червения килим, минути преди да станат ясни имената на победителите.

Ясен Дараков е единственият български журналист, който за шеста поредна година отразява събитието от червения килим.

Интервюирал е кино величия като Кейт Бланшет, Джордж Клуни, Анджелина Джоли, Глен Клоуз, Упи Голдбърг, Кристофър Плъмър, Ема Уотсън, Упи Голдбърг, двукратния носител на "Оскар" за режисура Алехандро Иняриту, Джей Кей Симънс, Браян Кранстън и други. В своята кариера той е продуцирал новинарски емисии във филиали на американските телевизии ABC и FOX в САЩ. Днес Ясен Дараков е създател и главен редактор на водещия вестник за българите в САЩ и Канада BG Voice.