Това обяви министърът на икономиката Теодор Седларски

Цялото ръководство на държавната компания "София тех парк" е сменено. Това обяви министърът на икономиката Теодор Седларски.

По темата

Уволнението се случва едва няколко дни след "кърварвото писмо", написано от Ивайло Пенчев -  най-големия инвеститор в парка. В него бизнесменът обвинява управата на "София тех парк" за много пречки пред фирмата му и бавно развитие на парка. 

От министерството на икономиката обаче подчертаха, че решението за смяната на ръководството е било взето преди писмото и няма нищо общо с него. Причината - бавна работа и пропуски. В бъдеще в борда на "София тех парк" ще бъдат не петима, а трима души.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.

д1- уволнение за цялото ръководство на софия тех парк. това обяви министърът на икономиката теодор седларски. уволнението се случва едва няколко дни след кърварвото писмо, написано от ивайло пенчев -  най-големия инвеститор в парка. в него бизнесменът обвинява управата на софия тех парк за много пречки пред фирмата му и бавно развитие на парка. от министерството на икономиката обаче подчертаха, че решението за смяната на ръководството е било взето преди писмото и няма нищо общо с него. причината - бавна работа и пропуски. в бъдеще в борда на софия тех парк ще бъдат не петима, а трима души.+++