Ако ни поканят на разговори, няма да участваме, допълни тя

"Поздравяваме ГЕРБ за победата. Ако бъдем поканени от тях за разговори и коалиции, няма да участваме в такава. В политиката има принципни неща, програмите са ни сериозно различни, ние сме алтернатива на ГЕРБ и искаме промяна на статуквото”, заяви Корнелия Нинова.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Борисов: Длъжни сме да направим кабинет, иначе се връщаме към времето на Орешарски (ВИДЕО)

„Голяма коалиция между нас не е възможна. Ако не успеят да съставят кабинет и ни бъде връчен мандат, ще се опитаме да направим правителство на България в името на стабилността и предстоящото председателство на ЕС”, каза още тя.

ПАРАЛЕЛНО ПРЕБРОЯВАНЕ: Увеличава се разликата между ГЕРБ и БСП

"За БСП днешният ден показа, че сме увеличили двойно подкрепата си спрямо 2014 г., когато имаме 505 000 гласа. Почти три пъти се е увеличила подкрепата за една година – преди една година по това време имахме 10% подкрепа, а сега - около 30%. Чакаме окончателните резултати", заяви още Нинова. 

"Потвърждава се резултатът на президента Радев на първи тур, когато се брои партийният вот. Това доказва, че сме на прав път и продължаваме да работим за промяната, която започнахме в България. Ще изпълняваме безпрекословно това, което сме обещали на хората", каза още Корнелия Нинова.