Сръбската звезда Лепа Брена сподели, че е голям фен на шоуто и идва в България, за да коментира изпълненията тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

"Изключително щастлива съм, че ще бъда гост в шоуто и ще имам възможност да го гледам на живо. Голям фен съм на "Като две капки вода", заяви сръбската звезда Лепа Брена, която ще посети шоуто за преобразявания преди големия си концерт в Пловдив.

Изпълнителката, известна с впечатляващи спектакли на сцената, е изявила желание гостуването й в България да стартира именно с шоуто за преобразявания тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. "Като малък бях влюбен в Лепа Брена. Тогава тя изглеждаше като кукла Барби – тип, по който всяко момче би се увлякло", разказва Ваня Джаферович. Футболната звезда на свой ред ще се преобрази в участник от шоуто, като този път ще трябва да вземе огнения темперамент на Люси Дяковска. Като най-голямо предизвикателство първият спортист в историята на шоуто вижда неизчерпаемата енергия на Люси, която ще трябва да замени улегналото му присъствие.

По темата

Kултовият тандем на "Като две капки вода" – водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, ще се изправят пред дългоочакваното от зрителите преобразяване в емблематичен дует. Сред предложенията, които продуцентът на шоуто Маги Халваджиян отправи, са Оливия Нютън Джон и Джон Траволта, Майкъл и Джанет Джаксън, Шакира и Риана, Павел и Венци Венц или Братя Аргирови. Кои образи ще изберат в петия сезон на шоуто водещите, ще стане ясно тази вечер.

"Държавата – това сме ние. Ние сме тези, които взимат решенията. Всички деца, които са признателни на своите родители, могат да се включат в каузата", заяви участникът в "Като две капки вода" Миро, по повод кампанията "Великден за всеки", която се провежда за втора поредна година от омбудсмана на Република България – Мая Манолова.

По време на гостуването си в "Събуди се" двамата допълниха, че всеки желаещ да даде своя принос може да го направи чрез SMS на номер 1255 или да научи повече на Nova.bg. "Бихме желали да върнем поне за празника малка част от достойнството, което сме отнели на възрастните хора като общество", добави Мая Манолова. Ден преди новото преобразяване в "Като две капки вода", Миро се включи в благотворителния концерт на инициативата, който се проведе на централния вход на Южен парк. В събитието се включиха Деси Бакърджиева, Криско, Анелия, Тити Папазов и други популярни български звезди.

Какви изненади ще поднесе предстоящият лайв на "Като две капки вода"? Кой ще оглави новата класация и каква ще бъде каузата, която той ще подкрепи? Ще разберете тази вечер от 20.00 ч. само по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.