В понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA футболистът ще се върне в епохата на рокендрола с Chubby Checker

“Преди да изляза за първи път на сцената на “Като две капки вода“, изтръпнах. В началото дори получавах паник атаки. Имитацията на Люси Дяковска и групата No Angels ми беше най-трудна, защото имаше изключително сериозна хореография“, разказа футболистът Ваня Джаферович в "Здравей, България" по време на гостуване с цялото му семейство. Студиото на сутрешния блок се оживи от присъствието на малките Леа и Бо, които гледат редовно преобразяванията на баща си в шоуто.

“Мислех да дойда за 1-2 години и да се върна в Хърватска. Нещо постоянно ме дърпаше към България!“, сподели Джаферович, който не спира да се изправя пред нови предизвикателства.

“Винаги съм си мислела, че ако го поканят в шоуто, ще се забавлява много. Опитвам се да намирам повече време за децата и дома, за да му помагам, тъй като графикът в шоуто е много натоварен“, допълни съпругата му Евгения.

По темата

“В понеделник ще бъда Chubby Checker, ще има туист и вероятно образът ще бъде още по-труден. Дъщеря ми Леа няма да ме познае!“, завърши единственият спортист в “Като две капки вода“, който се отправя към репетиции за новия образ.

Как ще се справи Ваня Джаферович с рокендрола? Кои преобразявания ще са истинско предизвикателство за звездите в шоуто? Ще разберете в понеделник от 20.00 ч. в “Като две капки вода“ по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.