Известният кулинар разказа за живота си на екрана и извън него в “Комбина”

“Героят в следващия епизод на “Кошмари в кухнята” е много интересен. Той има зад своя ресторант в Овча могила една страхотна ферма, но го е обхванала инерцията и спира да се развива. А може да се развива много добре, ако вложи максималните усилия в това, което прави. Има уникалните качества да презентира и предлага уникална храна, а се задоволява с инерцията и замразяването”. Това разкри за новия епизод на ресторантьорското риалити шеф Манчев при гостуването си в “Комбина”.

“Инерцията е вредна за всеки бизнес, не само за ресторантите. Не ме е подминавала и мен. Изходът е да си поставяш нови предизвикателства.”, смята известния кулинар.

“Известността не ме е променила. Често ме спират по улиците и ме питат какво ще готвим в предаването. Радвам се, че хората ме свързват с храна.”, разказа шеф Манчев, според когото възходът на кулинарните предавания в световен мащаб се дължи именно на интимната  ежедневна връзка между човека и храната.

“През храната ние, кулинарите, разкриваме на хората нови светове и сме отговорни за разширяването на техния светоглед”, смята известният кулинар.

Какво още разказа шеф Манчев за новия сезон на ресторантьорското риалити и живота му извън предаването, гледайте във видеото от “Комбина”.

Не пропускайте “Кошмари в кухнята” във вторник от 21.00 ч. по NOVA.

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на "Кошмари в кухнята" във Vbox7.com. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY